SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TRANSFERI
 
Agent: Milan zbog Bobana u prednosti za dovođenje Kramarića
Autor/izvor: SEEbiz / index.hr
Datum objave: 17.06.2019. - 19:58:13
ZAGREB - Otkako je postao alfa i omega u Milanu, Zvonimir Boban nastoji na San Siro dovesti što više hrvatskih igrača. 

Odmah po inauguraciji legendarnog kapetana Hrvatske na mjesto jednog od vodećih ljudi slavnog kluba, talijanski mediji počeli su špekulirati oko potencijalnih pojačanja, a u prvi plan su isplivala neka hrvatska imena. Prije par dana pojavila se informacija da Boban u Milan želi dovesti Dejana Lovrena, Antonija Marina i Nikolu Moru, a najnoviji na popisu želja mu je Andrej Kramarić.

''Kramarića želi Milan, ali i pola Europe jer je jedan od ponajboljih napadača Europe. U Njemačkoj se nazabijao u posljednje dvije sezone, iako ne igra za Bayern ili Borussiju Dortmund'', rekao je za Milan News Kramarićev agent Vincenzo Cavaliere pa je dodao:

''Sve momčadi koje traže napadača su zainteresirane za njega. Boban je sigurno prednost Milana. On prati reprezentaciju, gdje Kramarić ima kontinuitet. Kramarićevi golovi uvijek su bili važni. Zahvaljujući njima, Hrvatska je otišla na Svjetsko prvenstvo. Prošle godine odveo je Hoffenheim u Ligu prvaka. Zabija puno golova, dodaje dosta asistencija.''

Kramarićev agent vjeruje da zna kolika je Andrejeva cijena na tržištu i koja bi njegova uloga bila ako ode u Milan.

''Hoffenheim je promijenio trenera i imaju važan projekt pa se njemu ne žuri otići, ali, naravno, da ćemo, ako dođe ponuda, procijeniti. Ne znamo koliko bi klub tražio za njega, ali vjerujem da bi cijena bila oko 30, 40 milijuna eura. Kramarić nije čista špica, bolji je kao drugi napadač. U Milanu bi mogao igrati u tri uloge, kao jedan od dva napadača ili iza napadača'', zaključio je Cavaliere.

 Medvescak