SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
KOŠARKA
 
Aleš Pipan napustio Zadar
Autor/izvor: SEEbiz / Basketball.hr
Datum objave: 23.10.2018. - 17:13:05
ZADAR - Aleš Pipan više nije trener KK Zadar. Iskusni slovenski strateg koji se ovo ljeto vratio na klupu hrvatskog abaligaša platio je danak lošem otvaranju sezone i nakon samo tri mjeseca napustio zadarski klub. 

Vijest je to koja je sinoć počela „kontrolirano kružiti“ Zadrom, puštena iz provjerenih izvora, da bi danas bila i službeno potvrđena. Riječ je o sporazumnom raskidu ugovora.

Slovenskom su stručnjaku presudili loši rezultati. Dok su se dva poraza od Cedevite mogla i očekivati, premda su s vremenskim odmakom bolni vidjevši kakve partije pruža zagrebački klub, utakmice s FMP-om i Mornarom trebale su biti u potpunosti izjednačene i otvorene do samoga kraja. No, zadarska se momčad niti u jednoj nije pokazala ravnopravnim suparnikom u pravilu padajući na vlastitim greškama.

Ono što je posebno zabrinjavalo nisu toliko ni rezultati jer je jedini kiks u pravom smislu te riječi poraz u Zaboku. Iako Zagorci i nisu loša momčad, kada se izgubi utakmica u kojoj se vodi 24 razlike onda to nije kiks nego – kiksčina.