SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
ZVIJEZDE
 
Annie Bosko, naša američka glazbena nada
Autor/izvor: Jurica Ilić
Datum objave: 21.11.2015. - 21:03:44
ZAGREB - Preskačući ovih dana bezbrojne internetske skalinade, naletjeh na jednu iznimno lijepu zanimljivost! Među deset glazbenih nada sezone po izboru magazina Rolling Stone našla se i doista prelijepa pjevačica Annie Bosko.

I tu bi vjerojatno prestalo moje zanimanje za Annie, premda sam pogledao tri izvrsno snimljena spota u country stilu, sa njenim surfanjem, vozanjem velikog bikea, jahanjem konja, skejtanjem, ali sve je to bilo totalno slatko i američki, da sam ponovo skoro odustao, no sretnim spletom okolnosti ugledah to ime na pozivnici za projekciju Matanićevog Zvizdana u okviru "Kino Croatia" projekta u Los Angelesu ovih dana. I najavljena je poput prave zvijezde, što me natjeralo na novu pretragu! I evo što nađoh:

Kaubojka Annie ustvari je Ana Bošković, kći hrvatskog useljenika u Sjedinjene Države.

Rolling Stone je Annie Bosko proljetos uvrstio među deset country nada koje će publika upoznati proteklog ljeta. Buduća zvijezda njih podsjeća na Sheryl Crow, ali složit ćete se da svaka druga bijela  djevojka danas podsjeća na nju. A i novinar tog magazina ipak upozorava na njenu poeziju i govori o  djevojci iz stvarnog života, iz obitelji farmera, koji je treća doseljenička generacija, a Annie je jedna od petero djece. Iz Kalifornije je otišla u Nashville u potrazi za uspjehom. I sad vas neću zamarati s kime je radila i kome je pjevala prateće vokale, niti njen trnoviti put od "American Idola" do potpisa za Disneyevu kuću i niza izvrsnih spotova s tipično američkom tematikom, sve do izvrsnog pjevanja američke himne na velikim NHL utakmicama. Ako nekoga zanima ove njene atraktivne  pjesme za sad imaju spotove:  "Coastin", potom "When Will I be Loved", "Fighter" i meni najdraža i najnovija "Crooked Halo". To je sve na You Tubeu!

Iskopali smo i ovu njenu predivnu fotku sa Ritom Wilson i dragim Tomom Hanksom nakon njenog nedavnog nastupa u klubu "Troubadour" u LA-u.  Ovdje već osjećam, da bi se curke iz domaćih "ženskih" magazina mogle ljutiti da im otimam posao, pa ću njima ostaviti daljnje istraživanje i detalje iz obiteljskog stabla Ane Bošković, a njoj želim veliki američki uspjeh!