DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NOVI ISKORAK
 
Asmir Begović lansira vlastitu modnu marku
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 14.05.2017. - 15:39:33
SARAJEVO - Da naši fudbaleri itekako imaju stila i interesa za modu potvrđuje primjer Asmira Begovića. 

Sjajni čuvar mreže bh. reprezentacije i engleskog Chelsea, kako prenosi Faktor, sa saradnicima radi na pokretanju svoje modne marke, a više detalja bi trebalo biti poznato u julu. 

Zasigurno da samo ime Begovića obećava popularnost odjevnim komadima iz njegove vlastite radionice. Cristiano Ronaldo, portugalski nogometaš i član madridskog Reala također ima modnu liniju donjeg veša, košulja, obuće, čarapa, pa i dekica, koju je nazvao po svom nadimku u fudbalskom svijetu CR7. 

Rio Ferdinand, legendarni engleski stoper i nekada najskuplji odbrambeni nogometaš u historiji, veliki je ljubitelj kačketa, a osim njih u kolekciji s njegovim potpisom „FIVE“ su i odlične muške cipele. 

Među dizajnerima u svijetu fudbala je i Zlatan Ibrahimović. Jedan od najharizmatičnijih i najboljih fudbalera na planeti prošle godine predstavio je vlastiti brend sportske odjeće “A-Z”. Ideju za kolekciju dobio je kada je trebao snimati reklamu za donje rublje, a cilj mu je, kako je naglasio na promociji, da bude prvi i svojim brendom dostigne poznate brendove.