SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
KNJIGE
 
Autobiografija Michelle Obama u studenome izlazi istodobno diljem svijeta
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 26.02.2018. - 08:22:45
CHICAGO - Autobiografija bivše prve dame Amerike Michelle Obama, koja obuhvaća njezin život od odrastanja u Chicagu do vremena provedenoga u Bijeloj kući, bit će objavljena 13. studenoga u izdanju nakladnika Crown Publishing Group, podružnice Penguin Random Housea.

Naslovljena "Becoming" (Postajanje), knjiga izlazi istodobno u SAD-u i Kanadi, te simultano u prijevodu na 24 jezika diljem svijeta, a prati Michellino odrastanje na južnoj strani Chicaga, njezin život poslovno uspješne žene rastrgane između posla i djece, kao i razdoblje dvaju predsjedničkih mandata njezina supruga Baracka.

Vrijeme koje je Michelle Obama provela u Bijeloj kući, obilježeno snažnim zagovaranjem prava žena i promicanjem zdravijeg stila života u SAD-u, bivšu je prvu damu učinilo "jednom od najistaknutijih i najvažnijih žena našega doba", priopćio je njezin ured.

Početkom prošle godine, i Barack i Michelle potpisali su ugovore s Penguin Random Houseom. Iako financijski uvjeti ugovora nisu otkriveni, Financial Times je objavio kako je riječ o iznosu od 60 milijuna dolara, rekordan iznos za predsjedničku autobiografiju.