SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PROBLEMI
 
Balašević: Nikad više neću biti dobro
Autor/izvor: SEEbiz / Večernji list
Datum objave: 09.12.2019. - 19:53:17
NOVI SAD - Glazbenik Đorđe Balašević oglasio se prvi put nakon što su mu prije nešto manje od mjesec dana ugrađeni stentovi nakon infarkta.

Njegova kćer Beba Balašević, koja inače ocu i vodi društvene mreže, na svom je Facebooku objavila poduži video gdje Đorđe detaljno objašnjava što mu se dogodilo.

Prvo je rekao kako ima dvije vijesti, jednu dobru i jednu lošu.

"Dobra je vijest da nisam umro baš iz prve", našalio se Đorđe i dodao da je druga, loša vijest, to da kod ovakvih situacija nemamo tri pokušaja poput skoka u vis, već nažalost neograničeni broj.

Istaknuo je da, iako novinari uvijek pretjeruju u izvještavanju, ovaj put nisu puno pretjerali oko njegovog zdravstvenog stanja.

"Bio sam u nekoj maloj frkici, žao mi je što sam morao otkazati koncert u Kragujevcu. Bio sam četiri dana u bolnici, nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo su me dotjerali. Stavili su mi stentove u najboljem Institutu, u Sremskoj Kamenici", rekao je on, a zatim nastavio u svom šaljivom tonu: "Uvijek kad odemo kod liječnika, nešto ti izvade - izvade ti kamen iz bubrega, izvade ti žuć, evo sad sam prvi put nešto dobio!".

Rekao je kako je dobio četiri stenta.

"Rekli su mi da ću moći trčati. Ne vjerujem. Nemojte me pitati jesam li dobro, neću više nikad biti dobro, zato što imam 100 godina, znači ne mogu biti dobro. Nadam se da ću moći nastaviti tamo gdje sam stao", priznao je.

Dodao je da je nakon četiri dana u bolnici, odmah došao kući i da se oporavlja uz pomoć svoje obitelji.

Podsjetimo, Beba Balašević koja vodi očeve stranice na društvenim mrežama zabrinula je njegove obožavatelje kada je objavila status u kojem piše da njezin otac Đorđe zbog bolesti mora otkazati koncert.