SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
IZNENAĐENJE
 
Beyonce i Jay-Z iznenadili zajedničkim albumom
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 17.06.2018. - 13:24:58
LONDON - Najpoznatiji bračni par u svijetu glazbe Beyonce i Jay-Z priredili su u subotu veliko iznenađenje objavivši zajednički album, projekt o kojem se dugo nagađalo, a koji slavi njihovu ponovno probuđenu bračnu strast.

Par je trenutačno na turneji "On The Run II", a svoj uradak "Everything Is Love" objavili su nakon nastupa u Londonu.

Novi album sadrži devet pjesama te je trenutačno dostupan na streaming servisu Tidal, a sve su najavili spotom za pjesmu "Apes**t" koji je u potpunosti snimljen u pariškom Louvreu. Spot za singl objavljen je prije samo deset sati, a već se približava brojci od 2,5 milijuna pregleda.

S objavljivanjem albuma bez najave Beyoncé (36) je krenula još 2013., s album koji je nosio njezino ime, a uključivao je spot za svaku pjesmu. Sve je podignula na novu razinu prije dvije godine kada je svoj hit album "Lemonade" premijerno predstavila kroz film od sat vremena. S njim je, između ostalog, otkrila bračnu krizu kroz koju je par prolazio, a nakon što je ona otkrila priču o preljubu, Jay-Z (48) je uzvratio s prošlogodišnjim albumom "4:44" i priznao svoju krivnju.

Njihov zajednički uradak "Everything Is Love" savršeno zaokružuje priču i šalje poruku da su uspjeli spasiti brak: Beyonce doslovno pjeva "ne mogu vjerovati da smo uspjeli". A u tome im je pomogla upravo glazba.