SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PRINOVA
 
Beyonce i Jay-Z očekuju blizance
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 02.02.2017. - 08:50:56
SAN FRANCISCO - Pop zvijezda Beyonce (35) i njezin suprug, reper Jay-Z (47) očekuju blizance, objavila je u srijedu Beyonce na svom Instagram profilu.  

Par je "blagoslovljen dva puta", napisala je pop zvijezda dodavši da su ona i njezin suprug "iznimno zahvalni što će se njihova obitelj povećati za dva člana" te da "zahvaljuju svima na dobrim željama".

Poruka je postavljena uz fotografiju na kojoj Beyonce pozira pred cvjetnim aranžmanom obujmivši svoj trudnički zaobljen trbuh, zaogrnuta u dugačku prozirnu tkaninu.     Slavni par, koji se vjenčao 2008. godine, već ima petogodišnju djevojčicu, Blue Ivy, koja je rođena u New Yorku 2012.

Beyonce je svoju trudnoću s prvim djetetom obznanila na pozornici, tijekom dodjele MTV Video Music Awards 2011. Nakon što je oduševila gledaoce svojom izvedbom, otkopčala je jaknu posutu šljokicama i protrljala trbuh.

Rođena i odrasla u Houstonu, Beyonce je postala poznata kao dio ženske skupine Destiny's Child prije nego li je krenula graditi solo karijeru 2003.
Godinu 2017. započinje kao nositeljica devet nominacija za osvajanje Grammyja za svoj album "Lemonade". Svečanost dodjele nagrada Grammy održat će se 12. veljače. 

 Medvescak