DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
ZLOSTAVLJAČ
 
Bill Cosby ide u zatvor zbog seksualnog napada
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 25.09.2018. - 23:24:02
NEW YORK - Komičar Bill Cosby osuđen je u utorak na tri do deset godina zatvora zbog seksualnog napada, objavile su u utorak navečer agencije. 

Cosby (81) također je uveden u registar nasilnih seksualnih prijestupnika i do kraja života morat će ići na savjetovanja sa stručnjacima.Američka televizijska ikona odbila je bilo što reći kada mu je sudac to ponudio. Poznat kao »Američki tata« zbog svoje očinske uloge u popularnoj humorističnoj seriji iz osamdesetih godina imena »Cosby Show«, glumac je kažnjen zbog drogiranja i seksualnog napada na Andreu Constand 2004.

- Gospodine Cosby, uzeli ste njezin predivan mladenački duh i slomili ga, rekao je sudac čitajući presudu.

Članovi njegove obitelji nisu bili prisutni u sudnici, ali je tamo bila obitelj Andree Constand.Američka akademija filmskih umjetnosti i znanosti u svibnju je izbacila Cosbyja i Oscarom nagrađenog redatelja Romana Polanskog.

Oni su bili prvi članovi koji su izbačeni zbog kršenja kodeksa ponašanja koji je Akademija usvojila u prosincu prošle godine nakon što je u javnost izašao niz optužbi o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju u industriji zabave.

Nekad moćan filmski producent Harvey Weinstein izbačen je u listopadu nakon što ga je nekoliko žena optužilo za desetljeća seksualnog uznemiravanja, što je i pokrenulo društveni pokret #MeToo.