SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TRANSFERI
 
Boban dogovara čak tri transfera s Realom
Autor/izvor: SEEbiz / index.hr
Datum objave: 21.06.2019. - 08:45:59
MILANO - Jučer je u Madridu održan sastanak Milana i Real Madrida na kojem su sportski direktor Milana Zvonimir Boban i njegov kolega iz Reala Jose Angel Sanchez raspravljali o mogućim transferima između ova dva kluba, javlja Sky Italia.

Milan aktivno traži pojačanja za sljedeću sezonu, a od ranije pregovaraju oko transfera Andreja Kramarića iz Hoffenheima, Dejana Lovrena iz Liverpoola i Jordana Veretouta iz Fiorentine.

Kada je u pitanju Real, Milan je zainteresiran za tri imena, a to su Dani Ceballos, Mariano Diaz i Martin Odegaard. Htio je Milan razgovarati i o Marcosu Llorenteu, ali su zakasnili sa sastankom, Španjolac je već potpisao za Atletico.

Osim Llorentea, čini se da je Milan zakasnio i po pitanju Odegaarda za kojeg se kasno sinoć pojavila informacija da je sletio u Njemačku i da ga samo sati dijele od odlaska na posudbu u Bayer Leverkusen.

Ceballos i Diaz su realne opcije, ali pitanje je bi li Real bio spreman pristati na transfer kakav Milan želi, a riječ je o posudbi s pravom otkupa zato što talijanski velikan trenutno ne može financirati sve transfere koje želi odraditi. Realu to u nekim ranijim sezonama ne bi bio problem, ali ove sezone su već potrošili oko 300 milijuna eura na pojačanja i hitno im treba novac pa ne mogu čekati sljedeću sezonu.

Ipak, Gianluca Di Marzio tvrdi da postoji šansa za dogovor između dva kluba, a ona uvelike ovisi i o uspješnosti drugih transfera koje Talijani dogovaraju. Osim spomenutih nogometaša, Milan prati i Ozana Kabaku, Stuttgartova 19-godišnjeg stopera za kojeg su poslali prvu ponudu koja je odbijena, a sada spremaju i drugu.