SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
GDJE SU, ŠTO RADE
 
Boban: Pišem knjigu, nemam pojma da me Roma želi
Autor/izvor: SEEbiz / Jutarnji list
Datum objave: 13.12.2015. - 19:30:42
ZAGREB - U petak navečer pojavila se vijest da je Zvonimir Boban kandidat za generalnog menadžera AS Rome, koji bi trebao zamijeniti ne naročito uspješnog Waltera Sabatinija.
Boban je na Sky Sportu Italia autoritet i predsjednik, Italo-Amerikanac James Pallotta želi ga dovesti u Rim. Oduševio ga je Bobanov stil izražavanja i pogled na nogometni svijet bez dlake na jeziku, ali i činjenica da je Roma spiskala 180,000.000 eura na igračka pojačanja, a rezultat je "šest komada od Barcelone..."

Zvonimir Boban je cijenjen u talijanskim nogometnim krugovima, no nije prorok u vlastitoj domovini, što i nije nikakvo čudo ni prvi slučaj. U izjavi za Jutarnji list tvrdi da o tome ne zna ništa.

- Doista ništa ne znam o tome, u potpuno sam drugom filmu, zaokupljen sam pisanjem knjige. Tko će znati što misle u Romi, oni možda i razmišljaju o tome, ali ja o tome nemam pojma. Ne znam što bih vam više rekao...

Nisam ga previše uznemirio, Boban je ipak dosta vremena proveo u novinskim redakcijama da bi ga ovakva pitanja mogla izbaciti iz kolotečine. I da li bi ga moglo uzbuditi da u Vječnom gradu slaže šampionsku momčad na Pjanićevim i Džekinim leđima. Istina, dočekao bi ga budžet bez dna, jer Palotta želi napokon otići do kraja. A Boban? O tome će razmišljati tek kada stvar bude ozbiljna...