DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TRAŽEN
 
Buffon ima pet odličnih ponuda
Autor/izvor: SEEbiz / index.hr
Datum objave: 25.06.2019. - 14:34:07
MILANO - Gigi Buffon star je 41 godinu, ali je usprkos tome iznimno tražen u ljetnom prijelaznom roku. Jedan od najvećih golmana odlazi iz PSG-a nakon jedne sezone, ali već ga u redu čekaju ugledni zainteresirani klubovi.

"Riječ je o velikim klubovima i dobrim ponudama. Uskoro ću donijeti odluku gdje nastavljam karijeru i objaviti je", izjavio je Buffon.

Njegov agent Silvano Martina je konkretniji: "Kontaktirao nas je Porto koji jako želi Gigija i moram priznati da mu je ta destinacija vrlo interesantna." Ako bi otišao u Porto, tamo bi zamijenio Ikera Casillasa, svog velikog prijatelja i još jednu vremešnu golmansku legendu.

Sky Italia navodi da je ponudu Buffonu poslala i Atalanta, koja ga mami igranjem u Ligi prvaka, u kojoj će klub iz Bergama ove jeseni nastupati prvi put.

Gazzetta dello Sport pak otkriva da je izgledna i opcija Buffonovog povratka u Parmu, klub u kojem je debitirao davne 1995. i iz kojeg je otišao prije 18 godina.

Corriere della Sera piše da Leeds želi da Buffon predvodi novi napad tog kluba na povratak u Premier League.

Buffon je i velika želja Palmeirasa. Klub koji je rekorder po broju brazilskih naslova prvaka htio bi da bude prvi u nizu zvijezda koje u taj klub namjerava dovesti novi predsjednik Mario Bittencourt.