DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NAJAVE
 
Butkovićev roman "Kako si ga tražila" predstavlja se 9. studenoga na Interliberu
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 31.10.2017. - 13:54:00
Zadnja izmjena: 31.10.2017. - 15:14:55
ZAGREB - Novi roman Krešimira Butkovića "Kako si ga tražila" bit će predstavljen u četvrtak, 9. studenoga u 17 sati na Interliberu u paviljonu 6. 

Na promociji će u ime nakladnika Naklade Uliks govoriti Silvano Frančišković, a stručno će roman predstaviti prof. Tanja Žarić. 

Roman "Kako si ga tražila" novi je beletristički uspjeh našeg književnika koji progovara o osjetljivim godinama u žena koje neostvarenih snova zapadaju u egzistencijalni vakuum boreći se sa peripetijama svakodnevnice.

U ovom vrlo uzbudljivom psihološkom romanu koji govori o potrazi za pravom ljubavlju, odnosno za samom sobom i novim životnim početkom bezimene glavne junakinje, osobito je impresivno autorovo uranjanje u psihu i unutarnji svijet glavnog ženskog lika, žene u kasnim tridesetim godinama koja doživljava određene traume te autorovo vjerno oslikavanje njenih skrivenih misli, pa i fizičkih reakcija. 

Pozitivna poruka romana jest ono što na kraju vrlo poticajno djeluje na čitatelja koji u roman ulazi na neobičan način, u drugom licu jednine.

Vidimo se na Interliberu!

 Medvescak