SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NAJAM
 
Catering Kvatrić unajmio šator na trgu za 815.000 kuna
Autor/izvor: SEEbiz / Večernji list
Datum objave: 27.10.2012. - 10:21:00
Zadnja izmjena: 27.10.2012. - 16:01:04
ZAGREB - Catering Kvatrić u vlasništvu tvrtke Euroadria s ponudom od 515 tisuća kuna, plus 300 tisuća koje će dati za dodatni sadržaj, pobijedio je na natječaju Obrtničke komore Zagreb te time na korištenje dobio ugostiteljski šator na trgu bana Jelačića u Zagrebu.
Tako je prve godine iznajmljivač šatora na glavnom trgu izabran putem natječaja koji je, kao i sav prihod, grad prepustio Obrtničkoj komori Zagreb koja je uspjela dobiti deset puta bolju cijenu od one za koju je grad prethodnih godina iznajmljivao šator ugostitelju Josipu Katiću (za svega 81 tisuću kuna). Ipak, ističe Obad, nakon što se pokriju svi troškovi održavanja i najma samog šatora,"komori ne će ostati puno".

Dodaje da su od tri važeće ponude koje su pristigle najviša je bila ona tvrtke Delikates Ivić od 607 tisuća kuna, međutim oni nisu ponudili dodatnih 300 tisuća za sadržaj. A dodatni sadržaj podrazumijeva, objašnjava Obad, bogatu gastronomsku i zabavnu ponudu.

Tvrtki Euroadria šator je dan na korištenje od 30. listopada do 6. siječnja nakon kojeg će vjerojatno uslijediti aneks za produženje ugovora.