SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
GOSPODSKI
 
Dalić: Ispričavam se Kramariću, morao sam presložiti momčad
Autor/izvor: SEEbiz / tportal
Datum objave: 12.11.2017. - 23:12:04
ZAGREB - Hrvatska je izborila nastup na svjetskom prvenstvu u nogometu 2018. godine. Nakon pobjede u Zagrebu 4:1, u uzvratu u Pireju bilo je 0:0, što je bilo dovoljno Dalićevoj momčadi za konačni uspjeh  Početkom listopada, nakon remija s Finskom, oko reprezentacije je bilo 'crnilo'. 

No, onda su se u HNS-u sjetili Zlatka Dalića te mu prepustili reprezentaciju, koju je preko Ukrajine ali i dodatnih kvalifikacija s Grčkom, odveo do SP-a u Rusiju sljedeće godine.

'Bilo je teško, čestitam dečkima na rezultatu, na svemu što su napravili od Ukrajine. Njima pripadaju sve zasluge', rekao je Dalić pred kamerama HTV-a.

'Bilo mi je jako teško, odnosno bio sam pod velikim pritiskom, i sada kao da mi je palo deset tona s leđa. Nosio sam veliki teret, odgovornost,a sada su me preplavile emocije'.

Ipak, bez obzira na sve, Dalić je ostao toliko koncentriran, pa se ispričao Andreju Kramariću.

'Moram mu se ovim putem ispričati, jer svojim igrama u Ukrajini i protiv Grčke, u prvom dvoboju, zaslužio je priliku od prve minute. Međutim, morao sam ovako presložiti momčad'.

Hoće li voditi reprezentaciju i na SP-u u Rusiji?

'Ja sam spreman. Već sam rekao, 'ajmo prvo proći, pa ćemo se lako dogovoriti. Prema tome, ja bih želio nastaviti ovaj posao'.