SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
BLIC POSETA
 
Dobar posao Naomi Campbell u Beogradu
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 24.09.2017. - 13:21:25
BEOGRAD - Britanski supermodel Naomi Campbell bila je gost na privatnoj žurci u Beogradu, a svoju kratku posetu srpskoj prestonici, kako pišu mediji, debelo je naplatila. Dobila je honorar od 250.000 evra.

Prva crnkinja koja se našla na naslovnoj strani francuskog Vougea u subotu uveče bila je glavna gošća na privatnoj žurci u prestoničkom „Belekspo centru“, a za dolazak u srpsku prestonicu dobila je honorar od 250.000 evra.

Naomi je u Srbiju došla na poziv Branka Babića, koji je prošle godine u Beograd doveo Paris Hilton i Alaina Delona.

Slavna manekenka zaradila je četvrtinu miliona pojavivši se na zabavi koju je organizovala jedna kompanija za japansko iscrtavanje obrva, te uručila nagradu i vrlo brzo napustila mesto dešavanja.

Naomi Campbell je svoj let pomerala više puta, iako je prvobitno trebalo da stigne u jutarnjim časovima. Kada se, nakon nekoliko propuštenih letova, konačno odlučila da krene za srpsku prestonicu, rešila je da sa svojim pratiocima podeli da ide „negde“.

„Žurim negde, vraćam se brzo“, napisala je ona ispod fotografije.

Podsetimo, Naomi je trebalo da odradi i fotografisanje za jedan američki brend, a da li je do toga došlo nije poznato. Nakon svega nekoliko sati u Beogradu, fanove je obavestila da odlazi iz Srbije, te nije prenoćila u našoj zemlji, iako je to bilo najavljeno.

 Medvescak