SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
IZVIDI
 
DORH naložio izvide u HNS-u zbog ulaznica za finale SP-a
Autor/izvor: SEEbiz / N1 info
Datum objave: 19.09.2018. - 11:58:53
ZAGREB - DORH je naložio Policijskoj upravi zagrebačkoj provođenje izvida zbog navodne preprodaje karata za finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Francuske, koje je HNS dobio od FIFA-e, ali ne za javnu prodaju, već za 'kupnju članovima nogometne obitelji, prvenstveno aktualnim reprezentativcima i članovima Stožera'.

Nakon informacija o mogućoj preprodaji karata za finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Francuske, koje je HNS dobio od FIFE, ali ne za javnu prodaju, već za 'kupnju članovima nogometne obitelji, prvenstveno aktualnim reprezentativcima i članovima Stožera', zanimalo nas je što, ako išta radi DORH po tom pitanju.

Stoga je N1 poslao upit DORH-u u kojem smo ih pitali provode li izvide ili bilo kakve druge radnje vezane uz navedene ulaznice i ako da - o kolikom broju ulaznica se radi i kakve radnje DORH poduzima.

"U navedenom predmetu naložili smo Policijskoj upravi zagrebačkoj provođenje izvida. S obzirom na zakonske odredbe o tajnosti izvida, ne možemo detaljnije odgovoriti na vaša pitanja", odgovorila je N1 glasnogovornica zagrebačkog Županijskog odvjetništva Dunja Pavliček.