SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
POZLILO MU
 
Edo Maajka hitno prevezen u bolnicu
Autor/izvor: SEEbiz / Večernji list
Datum objave: 21.09.2019. - 14:33:34
ZAGREB - Reper Edo Maajka trebao je večeras nastupati na zatvaranju Fažana Media Festa, ali nastup je otkazan uslijed reperovog narušenog zdravstvenog stanja. Nakon što mu je pozlilo, prevezen je u bolnicu, a doktori su mu zabranili putovanje.

- Ispričavamo se svima koji su zajedno s nama željno čekali večerašnji nastup Ede Maajke i njegovog benda na zatvaranju Fažana Media Festa. Edo nam se upravo javio iz bolnice kamo je odvežen nakon što mu je pozlilo. Liječnici su mu zabranili putovanje i zadržali su ga na pretragama - stoji u službenom priopćenju na Facebook stranici Općine Fažane, a umjesto Ede Maajke nastupit će fažanska grupa TLM, daruvarsko-virovitički gitarski dvojac Osman & Likar te pulski Primotajo Blues Band.

Na Facebook stranici popularnog repera stoji kratka obavijest. Samo nekoliko sati prije ove objave poručio je fanovima da se večeras vide u Fažani na koncertu.

Edu smo kontaktirali, ali nije odgovarao na poziv. U Zagrebu je nastupio 13. rujna, prije svega osam dana, na otvorenju Rujanfesta.