SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
SPORT I BIZNIS
 
Erste banka sponzor Cibone
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 19.10.2018. - 19:55:48
ZAGREB - KK Cibona i Erste&Steiermärkische Bank d.d. (Erste banka) potpisale su sporazum o partnerskoj suradnji temeljem kojeg će banka, pored seniorske momčadi, podržavati i rad s mladima. 

Banka će podržavati i rad omladinskog kluba, s obzirom na njegov značaj za razvoj budućih vrhunskih košarkaša, ne samo u Hrvatskoj nego i šire. Suradnja će biti predstavljena već na utakmici u nedjelju (21. listopada 2018.) sa Cedevitom u Košarkaškom domu Dražena Petrovića u 19 sati, na kojoj će igrači nositi nove majice s logom banke. 

”Nakon mjeseci pregovora sretni smo da smo konačno dobili partnere s kojima ćemo graditi našu budućnost, kako u ovoj tako i u predstojećim sezonama. Ponosni smo da će logo Erste Banke krasiti novi dres Cibone te će njihov slogan ‘Vjeruj u sebe’ pomoći i nama i našim igračima u utakmicama koje slijede.” , rekao je Domagoj Čavlović, direktor KK Cibona.

„S obzirom na veliki sportski značaj Košarkaškog kluba Cibona u hrvatskim i u europskim okvirima, veliko nam je zadovoljstvo  što smo se klubu danas priključili, i kao navijači i kao partner. Kako budućnost košarke uvelike ovisi o kvaliteti i stvaranju mladog kadra, veseli nas što ćemo kao banka podržati omladinski pogon kluba, za koji vjerujemo da će u budućnosti dati nova, poznata sportska imena.  Naime, u Erste banci smo tradicionalno usmjereni na podržavanje onih sportskih i rekreacijskih projekata koji promiču bavljenje sportom među djecom i mladima“, istaknuo je Zdenko Matak, član Uprave Erste banke.

Pored podrške KK Cibona, Erste banka tradicionalno podržava i druge sportske projekte, posebice one kojima je cilj poticanje djece i mladih na bavljenje sportom i rekreacijom. Tako je od početka partner Erste plave lige – dječje atletske lige, Erste rukometne lige Dalmacije. Također, između ostalih sportskih klubova, podržava i Vaterpolo Kluba Primorje Erste banka.