DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NAGRADNA IGRA
 
Nagrađujemo ulaznicama za film "2 igrača"
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 13.09.2013. - 13:22:40
ZAGREB - Multipleksi Cineplexx, Continental film i SEEbiz nagrađuju s 5x2 kino-ulaznice za jedan od Cineplexxovih multipleksa u Hrvatskoj (Zagreb: Centar Kaptol i CCOE, Osijek: Avenue Mall i Split: City Center One) za film "2 igrača".
Dobitnici, osim točnog odgovora na pitanje, navode u kojem Cineplexxu bi htjeli pogledati film, točno ime i prezime, točnu i cjelovitu kućnu adresu (ulica/trg, broj, grad, poštanski broj), broj telefona i/ili mobitela i točnu email adresu. Odgovore šaljite na mail adresu sinisa.malus@seebiz.eu. Dobitnike objavljujemo na portalu.

Nagradno pitanje je: Navedite ime i prezime glavne glumice u filmu "2 igrača", koja tumači lik Deb?

Akcijska komedija „2 igrača“ u kojoj glume fantastični Denzel Washington i Mark Wahlberg samo što nije došla u kina! Već u četvrtak, 12. rujna u sklopu Men's Night u Cineplexx kinima u Hrvatskoj domaća će publika moći vidjeti ovaj najnoviji filmski hit u kojem su dvojica agenata iz različitih agencija prisiljeni raditi zajedno kako bi razbili narko-kartel i izvukli 43 milijuna dolara. Svima onima koji se pojave na Men's Nightu, kina Cineplexx daruju besplatni časopis i pivo!

Uz dvojicu super-zgodnih holivudskih glumaca, glavnu žensku ulogu u filmu „2 igrača“ ostvarila je i preseksi Paula Patton kao agentica koja dijeli krevet s Denzelom Washingtonom. U jednoj sceni u filmu publika će ju vidjeti u toples izdanju: „Biti toples u toj sceni bila je moja ideja. Jednostavno mi se cijela scena činila previše lažnom da sam nosila majicu, jer tako je bilo originalno zamišljeno. Međutim, otišla sam kod redatelja i jednostavno rekla: 'Tijekom ove scene bit ću gola'. Prije toga, naravno, upitala sam svog supruga Robina Thickea što o tome misli, a on me podržao. Nakon što je Denzel saznao za sve to, samo je izjavio: 'Dobro, i ja ću onda biti bez majice u sceni.'“

Svakako je zanimljiva činjenica da su glumci Washington i Patton već imali priliku ranije glumiti zajedno i to u hvaljenom akcijskom trileru „Deja Vu“ tragično preminulog redatelja Tonyja Scotta. „U to je vrijeme gluma za mene bila nešto potpuno novo, a već sam dobila priliku raditi s Denzelom. On je jedan od najvećih glumaca naše generacije i od njega sam jako puno naučila.“