SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
POTEZI
 
Gareth Bale odbio dvostruko veću plaću nego što je ima u Realu
Autor/izvor: SEEbiz / index.hr
Datum objave: 09.07.2019. - 13:48:35
MADRID - Velški nogometni reprezentativac i ofenzivac madridskog Reala, Gareth Bale, očito ne želi napustiti Kraljeve koji ga se pod svaku cijenu žele riješiti.

Nogometaši Reala polako hvataju zalet za novu sezonu, u koju ulaze s puno ambicija, ali i nekolicinom novih igrača, a za koje su dosad iskrcali više od 300 milijuna eura.

Ono što Realu zasad ne polazi za rukom jest prodaja nekih igrača koji im više ne trebaju, a stvaraju mu veliki financijski pritisak, piše tportal.

Jedan od njih je Gareth Bale, odličan nogometaš kojeg često sputavaju ozljede, samim time i hvatanje natjecateljske forme, odnosno kontinuiteta igara.

I zbog toga su čelnici Kraljeva postali svjesni da bi im bilo jednostavnije riješiti se Velšanina, koji ima ugovor do ljeta 2022., a godišnja plaća mu je 15 milijuna eura.

Međutim, Bale uopće ne pomišlja na odlazak, a navodno ga čak ni ponuda iz Kine, prema kojoj bi zarađivao čak 30 milijuna eura godišnje, odnosno dvostruko više nego što ima sada, nije 'inspirirala' na odlazak.

Španjolski AS piše kako bi Bale eventualno mogao prihvatiti ponudu iz Engleske, točnije Manchester Uniteda, ali ni to neće biti jednostavno, jer prijelazni rok na Otoku završava 8. kolovoza.