SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PRIZNANJA
 
Restoranu Trač priznanje TripAdvisora
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 22.05.2013. - 11:30:00
Zadnja izmjena: 22.05.2013. - 11:37:45
BEOGRAD – Restoran Trač je dobitnik sertifikata sajta TripAdvisor® za izuzetnost.
Ova nagrada, kojom se odlikuje izuzetnost u gostoprimstvu, dodeljuje se samo ustanovama – ugostiteljskim objektima koji konzistentno dobijaju veoma povoljne kritike putnika na TripAdvisoru i to u konkurenciji restorana i hotela širom sveta. Samo najboljih deset procenata ugostiteljskih firmi od svih na TripAdvisoru mogu dobiti ovu prestižnu nagradu.

Da bi dobili ovaj sertifikat, ugostiteljski objekti moraju konstantno imati rejting od četiri ili više zvezdica, od maksimalnih pet, po oceni posetilaca sajta TripAdvisor, a takođe moraju biti među restoranima odabranim na ovom sajtu najmanje u proteklih 12 meseci.

"Trač je počastvovan što je među dobitnicima sertifikata izuzetnosti sajta TripAdvisor, jer to svedoči o povoljnom utisku koji smo ostavili na svoje goste ne samo iz Beograda, nego i iz čitavog sveta. Sa zadovoljstvom čitamo komentare koje naši gosti pišu na ovom sajtu, radujemo se pohvalama i uzimamo u obzir sve kritike, sa željom da dodatno poboljšamo kvalitet hrane i kompletne usluge," izjavila je povodom priznanja predstavnica Trača za medije, Milica Mančić.

"Nastojimo da svojim gostima pružimo ugođaj za pamćenje, a ova nagrada je dokaz da naš trud ima potvrdu u pozitivnim kritikama na TripAdvisoru," dodala je ona.

"TripAdvisor sa zadovoljstvom slavi uspeh ugostiteljskih objekata širom sveta, od Sidneja do Čikaga, od Sao Paola do Rima, onih koji konstantno pružaju putnicima – članovima TripAdvisora izuzetno ugostiteljsko iskustvo," izjavila je potpredsednica marketinga sajta TripAdvisor Alison Kopus.

"Sertifikat izuzetnosti omogućava najboljim ugostiteljskim objektima širom sveta da dobiju priznanje koje zaslužuju na osnovu informacija koje smo dobili od onih koji su najvažniji – od njihovih gostiju," dodala je Kopusova.