DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
UPOZORENJA
 
George Clooney: Mediji progone Meghan Markle kao princezu Dianu
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 13.02.2019. - 08:43:15
LONDON - Mediji progone i uznemiruju Meghan Markle jednako kao majku njezina supruga, princezu Dianu, a znamo kako je to završilo, kazao je glumac George Clooney za australski časopis Who.

Holivudski glumac, blizak prijatelj Meghan Markle i princa Harryja, odlučio je stati u vojvotkinjinu obranu i javno progovoriti o medijskom linču kojemu je izložena.

"Želim reći da mediji posvuda progone Meghan Markle, rade velik pritisak na nju i kažnjavaju je", kazao je u sklopu predstavljanja svoje nove serije "Kvaka 22".

"Pa ta žena je u sedmom mjesecu trudnoće, a proganjaju je na isti način kao princezu Dianu. Povijest se ponavlja, a znamo kako je to završilo", rekao je Clooney aludirajući na tragičnu Dianinu smrt u automobilskoj nesreći 1997. koja se dogodila dok su je u Parizu progonili paparazzi.

"Šokiralo me kad sam čuo da su mediji javno objavili njezino privatno pismo ocu. To je krajnje neodgovorno", kazao je, mislieći pritom na pismo što ga je vojvotkinja navodno poslala ocu nedugo nakon vjenčanja, a on ga ustupio britanskome Daily Mailu.

Pismo je objavljeno samo nekoliko dana nakon što je petero Meghaninih najbližih prijatelja za People anonimno otkrilo da je vojvotkinja od Sussexa "izložena lažima, neistinama i sveopćem maltretiranju".

Rekli su i da su jako zabrinuti zbog stresa i negativne pozornosti kojima je Meghan izložena. "Nije u redu bilo koga izlagati takvoj emocionalnoj traumi, osobito kada je ta osoba u visokoj trudnoći."