SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
ŠTEDNJA
 
HT zbog štednje odustaje od INmusic festivala
Autor/izvor: SEEbiz / Lider
Datum objave: 30.01.2012. - 20:00:49
ZAGREB - Hrvatski Telekom više nije sponzor jednog od najboljih domaćih glazbenih festivala - INmusic festivala koji je popularnost stekao i u međunarodnim razmjerima. Informaciju je za Lider potvrdila i Maja Weber, glasnogovornica HT-a.

- Točno je da ne nastavljamo sa suradnjom s INmusic festivalom zbog čega nam je iznimno žao jer smo zajedno postigli puno, doveli velike bendove i glazbenike, i pozicionirali festival u vrhove europskih koncertnih događanja - rekla je Weber.

Kao razloge odustajanja navodi 'zahtjevna vremena' odnosno niža izdvajanja za sponzorstva.

- Sponzorska strategija HT-a u najvećoj mjeri je fokusirana na film i filmske festivale s jedne strane, i sport s druge strane - objasnila je Maja Weber.

Unatoč prekidu suradnje između HT-a i INmusica, održavanje festivala nije dovedeno u pitanje.

- INmusic festival će se održati i ove godine jer na raspolaganju imamo niz drugih modela financiranja, u pregovorima smo s nizom drugih sponzora i vjerujem da neće biti problema jer se Festival većim dijelom financira iz prodaje ulaznica - rekao je Zoran Marić, direktor festivala.

Ove godine će se INmusic festival održati po sedmi puta i to tijekom posljednjeg vikenda u lipnju (29. i 30. lipnja), a prodaja karata započinje već u veljači.

www.liderpress.hr

You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.