SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
ŠTEDNJA
 
HT zbog štednje odustaje od INmusic festivala
Autor/izvor: SEEbiz / Lider
Datum objave: 30.01.2012. - 20:00:49
ZAGREB - Hrvatski Telekom više nije sponzor jednog od najboljih domaćih glazbenih festivala - INmusic festivala koji je popularnost stekao i u međunarodnim razmjerima. Informaciju je za Lider potvrdila i Maja Weber, glasnogovornica HT-a.

- Točno je da ne nastavljamo sa suradnjom s INmusic festivalom zbog čega nam je iznimno žao jer smo zajedno postigli puno, doveli velike bendove i glazbenike, i pozicionirali festival u vrhove europskih koncertnih događanja - rekla je Weber.

Kao razloge odustajanja navodi 'zahtjevna vremena' odnosno niža izdvajanja za sponzorstva.

- Sponzorska strategija HT-a u najvećoj mjeri je fokusirana na film i filmske festivale s jedne strane, i sport s druge strane - objasnila je Maja Weber.

Unatoč prekidu suradnje između HT-a i INmusica, održavanje festivala nije dovedeno u pitanje.

- INmusic festival će se održati i ove godine jer na raspolaganju imamo niz drugih modela financiranja, u pregovorima smo s nizom drugih sponzora i vjerujem da neće biti problema jer se Festival većim dijelom financira iz prodaje ulaznica - rekao je Zoran Marić, direktor festivala.

Ove godine će se INmusic festival održati po sedmi puta i to tijekom posljednjeg vikenda u lipnju (29. i 30. lipnja), a prodaja karata započinje već u veljači.

www.liderpress.hr

 Medvescak