SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
U SVOM STILU
 
Rambo Amadeus: Ako doživim neuspjeh, idem u invalidsku penziju
Autor/izvor: SEEbiz / RTCG
Datum objave: 04.05.2012. - 08:39:42

PODGORICA - Rambo Amadeus je na jučerašnjoj konferenciji za novinare upriličenoj u vinskom podrumu Sipčanik kazao da, ako doživi neuspjeh, tražiće invalidsku penziju.

"Ja nijesam pjevać, idem da recitujem u državu u kojoj se ta stvar cijeni više nego pjevanje", naglasio je Rambo, dodavši da centralni "tovar" numere "Euro neuro" nosi tekst koji se jako lijepo čita i da će to biti njegova prednost u Ajzerbedžanu.

Crnogorski predstavnik na Eurosongu, u Baku odlazi 11. maja, a crnogorsku delegaciju će predvoditi Lidija Backović, dok će režiser scenskog nastupa biti Draško Đurović.

Popularni Rambo se našalio da je na sebe uplatio 150 eura u kladionici.

"Neću biti zadovoljan ukoliko ne uspijem da prođem u finale, prije svega zato što sam uložio novac da budem u prvih četvoroplasiranih, pa će u tom slučaju engleski bookmakeri biti dužni da mi isplate sumu od 10.000 eura", rekao je Rambo.

O garderobi koju će Rambo nositi na najglamuroznijem evropskom muzičkom takmičenju pobrinuće se kostimografkinja Verica Šoškić, dok će mu se u Kristalnoj dvorani pridružiti Nikola Mijomanović, Vladimir Božović i Todor Konjević, pišu Dnevene novine.