DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
OTVORENJE
 
Hotel Kompas u Dubrovniku otvorio vrata
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 27.08.2015. - 11:45:17
DUBROVNIK - Dubrovački Hotel Kompas danas je otvorio vrata nakon višemjesečne obnove, a u hotel su jutros stigli prvi gosti.
Hotel koji će biti otvoren cijelu godinu, već sada bilježi interes gostiju s međunarodnog turističkog tržišta te u narednim mjesecima ugošćuje značajan broj međunarodnih skupova i konferencija.

U temeljitu obnovu Hotela Kompas, koji je do prošle godine poslovao kao hotel s tri zvjezdice, uloženo je 103,9 milijuna kuna. Investicijom koja je uključila temeljite izmjene na svim unutarnjim i vanjskim prostorima hotela, stvoren je sofisticiran, moderni hotel sa zvjezdicom više i naglaskom na jednostavnost i udobnost. Obnova je trajala 10 mjeseci.

Novi hotel iraspolaže sa s 173 smještajne jedinice; uključujući sobe i apartmane s elegantnim dekorom i jedinstvenim detaljima, osmišljenim od strane vodećih hrvatskih dizajnera.

Novost u gastronomskoj ponudi, uz preuređeni restoran i lounge bar uz šetnicu Uvale Lapad, je Zenith Bar koji je smješten na najvišem katu hotela, a s kojeg se pruža prekrasan pogled na Lapad i Elafitsko otočje.Uz konferencijsku dvoranu s dnevim svijetlom i vrhunskom tehničkom opremom, koja može primiti 400 osoba, novost u hotelskoj ponudi je i potpuno novi wellness i spa centar s unutarnjim i vanjskim bazenom koji nudi široku paletu SPA usluga posvećenih ljepoti i zdravlju.'

Svečano otvaranje Hotela Kompas planirano je tijekom rujna o čemu ćemo Vas pravovremeno obavijestiti.