SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
VINARI
 
Hrvatska vina u Beogradu
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 18.02.2018. - 13:01:17
BEOGRAD - Hrvatska gospodarska komora organizira promociju hrvatskih vina okupljenih pod brandom "Vina Croatia – vina mosaica" na ovogodišnjem sajmu vina BEOWINE 2018 koji se održava od 22. do 24. veljače 2018. u Beogradu.

Na sajmu sudjeluju najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina i distributeri. Vinarima su se još prije nekoliko godina priključili proizvođači rakija i ostalih žestokih pića, a ovogodišnja novina biće promocija zanatskih pivara i naravno – piva, a sve to popratit će proizvođači vrhunskih sireva, suhomesnatih proizvoda i ostalih gastronomskih specijaliteta.

U organizaciji HGK predstavlja se deset hrvatskih vinarija/tvrtki: Kutjevo, Belje, Iločki podrumi, Dalmacijavino, Vinoplod, Vina San Martino, Dingač Skaramuča, Degrassi, Osilovac (Feravino), Credo.

Uz samo predstavljanje na sajmu HGK organizira zajedničku večeru za izlagače, distributere i novinare uz stručno vođenje (masterclass) predsjednika udruženja sommeliera Vojvodine Igora Lukovića koji će predstaviti hrvatska vina.