SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TRANSFERI
 
Inter nudi Perišića i 55 milijuna eura za Lukakua
Autor/izvor: SEEbiz / index.hr
Datum objave: 23.07.2019. - 12:34:23
MILANO - Ivan Perišić i Manchester United - opet je moguće. Hrvatski reprezentativac je u posljednje dvije godine barem nekoliko puta već bio viđen kao novi igrač Crvenih vragova, gdje ga je želio tadašnji trener Jose Mourinho. 

I kad se činilo da je transfer gotov, problem je bila cijena koju je Inter tražio.

Međutim, sada baš Nerazzurri žele poslati Perišića na Old Trafford. Novi trener Antonio Conte je nedavno rekao kako Perišić ne može igrati beka-krilo u formaciji 3-5-2 te ga se praktički odrekao zajedno s Maurom Icardijem i Radjom Nainggolanom.

S druge strane, Inter već duže pokušava dovesti Romelua Lukakua, a United traži 90 milijuna eura za belgijskog napadača. Talijani ne žele toliko platiti za napadača, ali su spremni poslati određenu sumu put Otoka, a skupa s njom i Perišića, pišu talijanski mediji.

Dakle, sada se situacija potpuno promijenila. United je taj koji odlučuje treba li mu Perišić i želi li ulaziti u cijelu operaciju. Javna je tajna da hrvatski igrač sanja zaigrati u Premiershipu, a ispunjenje želje u dresu Manchester Uniteda bilo bi praktički vrhunac.

No, i dalje sve ostaje na natpisima i spekulacijama jer je Perišić u prošlosti bio bliže Old Traffordu nego što je sada, ali bi ovog puta moglo doći do dogovora i transfera.