SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
KNJIGE
 
Interliber: Predstavljen novi Butkovićev roman
Autor/izvor: Siniša Malus, sinisa.malus@seebiz.eu
Datum objave: 09.11.2017. - 20:12:19
ZAGREB - Na Interliberu poslijepodne je predstavljen novi Butkovićev roman "Kako si ga tražila".

Knjiga okuplja ljude, Interliber je pravo mjesto za ovakve promocije. O romanu ste ovdje već mogli čitati, a današnje je predstavljanje bila prilika i za obnovu nekih davno započetih prijateljstava. 

- Pokušao sam ući ispod svakodnevne površnosti koju prakticiramo u komunikaciji s ljudima koje susrećemo na svom putu i za koje u jurnjavi života sve manje nalazimo vremena. Posebno sam se fokusirao na ljude koji su doživjeli određene psihičke i životne traume. Roman izvlači na površinu onaj najslabiji i najbolniji dio nas i tjera nas da se zamislimo kamo idemo i što želimo u životu, rekao je autor.

Slušanje sugovornika i komunikacija - to su jednostavni načini na koji se mogu izbjeći brojni problemi s kojima se suočavamo. A baš je slušanja i priče sve manje, jer ljudi ni za što više vremena nemaju, dodao je Krešo. 

Roman "Kako si ga tražila" novi je beletristički uspjeh našeg književnika koji progovara o osjetljivim godinama u žena koje neostvarenih snova zapadaju u egzistencijalni vakuum boreći se sa peripetijama svakodnevnice. Objavila ga je Naklada Uliks. 

Nova druženja starih prijatelja već su dogovorena. A Krešinih romana bit će još, u to ne sumnjajte.