SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
OCJENE
 
Ivković: Olmo je bolji od Bobana, Prosinečkog i Mlinarića
Autor/izvor: SEEbiz / Sportske novosti
Datum objave: 29.09.2019. - 18:18:23
ZAGREB - Mislav Oršić je postigao hat-trick Atalanti, Bruno Petković se izborio za mjesto u reprezentaciji Hrvatske, Dino Perić je blizu toga, a Arijan Ademi kapetanski drži Dinamo. No, svima je jasno kako je najbolji igrač Modrih Dani Olmo.

U podcastu Sportskih novosti "Dinamo u Ligi prvaka" to je istaknuo i Tomislav Ivković, nesporna Dinamova legenda.

"Njegova je sreća što je u Dinamu, sreća je što nije otišao iz Dinama jer je došao nakon reprezentativnog uspjeha pa se kasnije priključio pripremama. Da je otišao u bilo koji drugi klub ne bi mogao pokazati ovo što pokazuje u Dinamu jer bi došao u zaostatku i već tada bi bio u minusu", rekao je Ivković te dodao:

"Bjelica i njegov stručni stožer su ga pripremali postepeno, na najbolji mogući način što se vidi po izvedbama. Ima kvalitetu, uživa u nogometu, on voli to, on se igra nogometa, ali se ozbiljno igra. Kad u prvoj minuti Lige prvaka kad hoće gurnuti protivniku loptu kroz noge i kad to napravi bez problema pokazuje da ima kvalitetu, ali da nema straha."

Ivković je Olma usporedio s trojicom Dinamovih legendi - Bobanom, Prosinečkom i mlinarićem - smatrajući kako je Španjolac bolji od njih.