DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
OPTUŽBE
 
Jambo: Petrov i Grmoja su bleferi
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 09.01.2016. - 17:42:41
ZAGREB - Stipe Garbrić Jambo na početku svog izlaganja tijekom sjednice Predsjedništva Hrvatske seljačke stranke kritizirao je Most koji ga prije dvije godine svrgnuo s mjesta gradonačelnika na kojem je bio dva mandata.
"Božo Petrov i Nikola Grmoja su obični bleferi. Otkako su preuzeli vlast u Metkoviću, nisu napravili pomak ni jedne šalice kave, čak su izgubili i novce Svjetske banke koji su bili dogovoreni za razvoj. Na prošlim izborima dobili su 700 glasova od 9000 mogućih.

Otiđite u Metković i pitajte ljude tko su oni. To je ekipa koja nije nikad ništa radila, a cijeli projekt vodi crkva s kojom obitelj Petrov godinama surađuje - rekao je Stipe Gabrić Jambo.

Jambo je potom optužio Tomislava Karamarka da ga je svojevoljno izbacio s izborne liste HSS-a, a njegovu koaliciju je nazvao neuspješnom. - Ne, ta Domoljubna koalicija ne može napraviti iskorak k nečemu boljem. Sve su to foteljaši, a danas treba zasukati rukave i raditi - rekao je Jambo.

Koaliranje njegove stranke s Mostom nazvao je uzaludnim "jer će ta sekta Most već na prvoj krivini iskočiti i imat ćemo nove izbore", piše Jutarnji list.