SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
 
PROJEKTI
 
Javni poziv za izbor investitora za realizaciju turističkog razvojnog projekta Pašman Rivijera
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 18.12.2017. - 10:10:57
ZAGREB - Objavljen je Javni poziv za sudjelovanje na međunarodnom natječaju za izbor investitora za realizaciju turističkog razvojnog projekta “Pašman Rivijera“.

Općina Pašman ovom objavom poziva zainteresirane investitore s financijskom sposobnošću te iskustvom u projektiranju, gradnji i upravljanju turističkim kompleksima, na podnošenje zahtjeva za sudjelovanje na međunarodnom natječaju za izbor investitora za realizaciju turističkog razvojnog projekta Pašman Rivijera.  Radi se o greenfield projektu koji uključuje izgradnju hotela, turističkih apartmana i vila s pratećim sadržajima i odgovarajućom infrastrukturom. Projekt se razvija na južnom dijelu otoka Pašmana u Zadarskoj Županiji koja položajem zauzima središnji dio obale i otoka Jadranskog mora u Hrvatskoj.

Natječajna dokumentacija u digitalnom obliku dostupna je na web stranicama Općine Pašman: www.opcinapasman.hr te na web stranicama samog projekta: www.pasman-rivijera.hr. Rok za dostavu zahtjeva za sudjelovanje je najkasnije do 09. ožujka 2018. godine u 13:00 sati na adresu Općine Pašman.