SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
EPILOG
 
Jovetić se vraća u Inter, Sevilla nema novca da otkupi njegov ugovor
Autor/izvor: SEEbiz / Beta
Datum objave: 18.06.2017. - 20:13:15
MILANO - Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić vratiće se u Inter, pošto Sevilla, gde je prošle sezone igrao na pozajmici, ne može da otkupi njegov ugovor.

Jovetić je u drugom delu prošle sezone igrao na pozajmici u Sevilli, za koju je postigao sedam golova u svim takmičenjima.

Sportski direktor Seville Oscar Arias rekao je da najverovatnije neće biti ništa od Jovetićevog ostanka u klubu, što zbog cene koju Inter traži, ali i velikih zahteva 27-godišnjeg fudbalera.

"To je od svega po malo, nije samo jedan razlog. Mogli bismo da mu damo veću platu nego što sada nudimo kada ne bismo morali da plaćamo transfer. Ili obrnuto, mogli bismo da platimo transfer da zahtevi igrača nisu toliko veliki. U našem modelu poslovanja moramo imati kontrolisane troškove. Nemamo budžete kao Manchester City, Barcelona, Chelsea ili Real Madrid", rekao je Arijas za sajt ABCSevilla.

On je dodao da svi u klubu moraju da budu realni i da se ponekad ne ostvare ciljevi.

"Možemo da uložimo napor, kao što smo uradili u Jovetićevom slučaju, ali uvek u sklopu parametara. Situacija je komplikovana, pošto on mnogo zaradjuje, a Inter traži mnogo. Nismo spremni, niti smo u stanju da nosimo takav teret. Već smo prekoračili naš limit. Ako ne može, onda ne može. Želimo Stevanu sreću u nastavku karijere, a mi ćemo potražiti alternativu", rekao je Arias.