SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
VIDEO
 
Jurica Popović: "Budi sa mnom noćas" (VIDEO)
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 30.03.2017. - 19:54:10
ZAGREB - Jurica Popović predstavio je novi video/single za pjesmu „Budi sa mnom noćas“.

- Ovo je već osmi video/single s albuma "Osobno" i kao što se da zamijetiti radim potpuno atipično za klasično poimanje predstavljanja neke pjesme, kaže Jurica. 

Pjesma „Budi sa mnom noćas“ je vraćanje u dane rane mladosti, kada nam pojmovi vrijeme i prostor nisu puno značili. Sve je bilo spontano i dolazilo je iz neke naše duboke unutrašnjosti. S vremenom nas je okruženje ukalupilo i mi smo postali dio matrice, a da toga nismo postali ni svjesni. Možemo li stati i progledati? Možemo li ponoviti neke dobre stvari iz tih dana, a da se ne ustručavamo? Mislim da bi vrijedilo pokušati!

 - Ako nekoga mogu dotaknuti pjesmom i olakšati mu neke loše trenutke, onda ovo moje bavljenje glazbom dobiva smisao. Malo vrijedi nesretan život, zato pokušavam razumjeti sve one koji na bilo koji način pate. Znam da idem na vjetrenjače, ali nije mi žao. Radije ću hrabro „poginuti“ na svome putu, nego živjeti po nekom diktatu jer samo tada mogu reći da sam probao i da nemam za čime žaliti.  Nekada osjetim gorčinu u grlu i progutam je, samo da ne bih uzvratio i pljuvao po drugima. Težnja mi je nastaviti raditi iz čista srca i s dobrim namjerama, pa što bude, kaže Jurica Popović. 

Video: 
Snimao, montirao i editirao: Marin Veraja za Studio Veraja
Režirao: J. P.
Foto: 
Marin Veraja za Studio Veraja  
Audio:
Prateći vokal: Daria Hodnik, Dragan Brnas; Snimao i miksao: Mihael Blum; Masterizirao: Goran „la Chic“ Martinac; 
Snimano u studiju „Magic Music“; Glazba, tekst i aranžman: Jurica Popović