SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
DOGAĐAJI
 
Kabaret na zatvaranju Olipskog ljetnog festivala
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 10.08.2019. - 13:14:00
OLIB - Mnogobrojne ljubitelje otočkih kulturnih događanja kao i posjetitelje, turiste i goste koji su i ove godine odabrali OLIB za odmor, opuštanje i omiljenu ljetnu festivalsku destinaciju, očekuje još jedno sjajno festivalsko događanje.

Naime, večeras se odvija završnica još jednog izdanja Olipskog ljetnog festivala. Program zatvaranja počinje od 20.30 h kabaretom 'Adam i Ona' koji izvode Adam Končić i Oliver Belošević.

U 22h na olipskoj festivalskoj pozornici slijedi cjelovečernji tamburaški koncert Savskih valova. Još jedan u nizu kulturno-zabavnih događanja koja su se u proteklom periodu, sve od 20. srpnja, odvijala u sklopu Olipskog ljetnog festivala, a u kojem su sudjelovali brojni domaći eminentni umjetnici i umjetničke organizacije, obilježit će završnicu Festivala, na veliko zadovoljstvo organizatora, Kazališne družine Bastien i Udruge OLIB. Svi programi odvijali su se pod producentskom i redateljskom palicom Ljube Zečevića te uz iznimni angažman umjetničke voditeljice 'Bastiena' Edite Lipovšek, kao i uz tehničko vodstvo predsjednika Udruge Olib Euzebija Šimunića, vrijednih volontera Udruge Olib i prijatelja festivala.

Produkcijska podrška projekta je kreativna platforma Organizam. Ulaz je i večeras slobodan. Dobrodošli.