SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
KONCERTI
 
Keops oduševio zagrebačku publiku
Autor/izvor: Krešimir Butković
Datum objave: 03.02.2018. - 16:49:26
ZAGREB - Da je Tesla izmislio struju samo radi Keopsa bio bi to itekako opravdan izum. Energija koja je frcala s bine Bikers Beer Factory pokretala je nepokretne, oživljavala mrtve i razbudila Zagreb.

Nominalno riječki hard rock bend privukao je brojnu publiku. Poznat po svojim posebnim fanovima i ovaj put je potvrdio da zaslužuje odanost onih koji su potegli iz Dubrovnika, Rijeke, Slavonije pa i iz susjednih zemalja da uživo svjedoče novoj postavi benda. Pjesmom ''Keops'' novim hitoidnim ulazom u eter, uspješno nam se predstavio novi pjevač grupe Veselin Krstovski.

Mladi i talentirani pjevač koji iza sebe ima nastupe u mjuziklima, osim pjevanja bavi se glumom i produkcijom vezanom za film. Osebujan umjetnik suvereno nas je vodio kroz poznati repertoar Keopsovih uspješnica koje su pisali renomirani autori poput Ines Prajo, Uršule Tolj ili Mario Vestić ali i zahtjevnih covera u kojima je ispoljio sve svoje zadivljujuće vokalne sposobnosti.

Lider benda, Bruno Mičetić dugo je tražio taj brušeni i školovani dijamant te ga pronašao u Veselinu. Veselin je tek prije mjesec i pol ušao u bend i u kratkom razdoblju već je bio spreman za vrhunske koncerte. Moramo priznati da već dugo nismo čuli tako snažne i upečatljive Brunove gitarističke solaže koje su osvajala srca i budila emocije i u tvrdokornih bajkera koji su u svojim ''nošnjama'' pokazivali pripadnost tvrdom i žestokom glazbenom izričaju. Sinergija benda je neupitna. Uz jak vokal tu je i snažna potpora vrsnih glazbenika. U bendu se sinoć predstavio i novi basista Zoran Ernoić.

Uz Brunu, Veselina i Zorana, tu su još i stariji članovi benda, kraljica za klavijaturama Mirjana Mičetić i bubnjar Zvonimir Mihaljević. Bend se uskoro povlači u studio te će osim nove pjesme ''Keops'' raditi i na novim materijalima za budući album. Inspiracije im ne nedostaje, a ni zgodne podrške ženskih fanova koje su plijenile pažnju svojim izgledom. Ne samo zbog toga dođe ti da uđeš u bend pa makar zveckao na trianglu.

Spomenimo i lijepu gestu podrške koju je dao mladi rock glazbenik Dino Jelusić. Kako saznajemo on sad gradi uspješnu inozemnu karijeru pa mu iz ovog mjesta želimo osvajanje stranih top ljestvica i ponovljene uspjehe iz mladosti. Učinio je odličnu transformaciju u mladog ali zrelog glazbenika. Što se tiče Keopsa, lajkajte njihovu stranicu i informirajte se o novim koncertima koji prže zvučnike i ruše zidove oko sebe.