DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
 
REAKCIJE
 
Kusturica uzvratio: Depardieu je raspadnuti alkoholičar
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 11.09.2016. - 12:20:56
ZAGREB - Francuski glumac Gerard Depardieu žestoko se obrušio na Emira Kusturicu uoči premijere njegova filma "Na mliječnom putu" u Veneciji.

"Kusturica je običan prevarant, šibicar, fikcija, lažov... On hoće biti Ciganin, no on to nije, sin je bogatih roditelja. Nije ni popularan kao što se pokušava prikazati. Hoće biti i Srbin, ali nije ni to, Srbi to sve mrze. On je jedna noćna mora od lika, kod njega je sve farsa", nije štedio uvrede na račun Kusturice slavni Depardieu.
Nije dugo trebalo da se oglasi i Kusturica.

"Zamislite kada bih ja rekao za Depardieua da je raspadnuti alkoholičar, prevarant koji je zbog preznih olakšica, a ne iz ljubavi prema ruskoj kulturi, uzeo rusku putovnicu, da je nemoralna drutina koja ne može izdržati istinu da Rusi vole moje filmove i glazbu koju sviram, kao uostalom i Francuzi", stoji u tekstu na Iskri, službenom portalu Kusturičinog "Andrićgrada".

"Zamislite kada bih ja za Depardieua rekao da se od dopadljivog mladića pretvorio u bačvu i da nema pintera koji bi mogao da zatvori sve rupe na koje curi, da je umjesto pišanja, u prvoj klasi Air Francea, upravo iza sebe ostavio govno, kleptoman koji svoje radničko porijeklo potvrđuje tako što glasa za Sarkozyja, a kada završi reklamu za špagete krade posuđe od rekvizitera", rekao je Kusturica.