DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
KONCERTI
 
Ladies oduševile u Saxu
Autor/izvor: Krešimir Butković
Datum objave: 13.03.2015. - 13:27:51
ZAGREB - Tko sinoć nije bio u Saxu gadno je popušio. ''Ladies'' koje čine Maja Bajamić, Gina Victoria Damjanović te Elma Burnić, damski su odradile vrhunski koncert koji je trajao nekoliko sati u prepunom klubu.

Mlade dame razoružale su publiku od samog početka nižući hitove od šezdesetih pa do recentnih pjesama iz ovog desetljeća. Svaka dominantna u svom spektru glasa neponovljivo su držale ozračje i pozitivnu energiju na koncertu.

Ovakvu sinergiju publike i izvođača osjetio sam zadnji put na koncertu Ivane Kindl u Saxu. Vokalno izbrušene pjevačice bez problema su izvodile vrlo zahtjevne pjesme; Gina je vrhunac svog nastupa imala s pjesmom ''Here comes the rain again'' od Eurythmicsa kad je publika postala totalno zagrijana za koncert i nije prestala s pljeskanjem i bodrenjem do kraja večeri. Elma je nastupila kao druga i donijela posebnu emociju brazilskih pjesama posebice poznatim klasikom Garota de Ipanema od Jobima, a vokalno je poentirala i rasplakala publiku pjesmom ''Beautiful'' od Christine Aguilerae. Kao zadnja zvijezda večeri pjevala je Maja koja je oduševila hrvatskim klasikom ''O jednoj mladosti'' Josipe Lisac, te izvođenjem pjesama Tine Turner i Aliciae Keys.

U zajedničkim nastupima, u savršenom troglasju, bez ikakvih nastojanja za samoisticanjem, ''Ladies'' su izazvale još nekoliko eksplozija izvodeći: ''Dancin in the street'', ''Shame on you'', ''Bang bang''... Tri gracije klupske scene tako su uspješno otvorile svoju sezonu nastupa u Saxu i potvrdile naša visoka očekivanja da iza ovako jakih glazbenih imena mora postojati i kvaliteta u izvedbi. Moramo spomenuti i prateći bend satkan od vrhunskih glazbenika.

Premijerna večer nas je oduševila. SEEbiz je imao čast biti povlaštenim gostom, no vjerujte svi koji su nazočili koncertu osjećali su se povlašteno. Koncertni niz ide dalje, a mi ćemo vas na vrijeme obavijestiti o sljedećem koncertu ''Ladies'' u Saxu, da ne ''popušite'' još jednu odličnu priliku za savršenu večer sa svojim partnerom ili ekipom.

Foto: Dinko Bažulić