SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
KOŠARKA
 
Langston Hall novi igrač Cibone
Autor/izvor: SEEbiz / Sportnet
Datum objave: 17.06.2017. - 21:40:00
ZAGREB - Nakon potvrde Slobodana Subotića kao novog trenera, iz Cibone su objavili i prvo igračko pojačanje za novu sezonu. 

Radi se o američkom razigravaču Langstonu Hallu, 25-godišnjem košarkašu koji već nekoliko godina igra u europskim klubovima. Potpisao je ugovor na godinu dana.

Nakon sveučilišne karijere na Merceru i izlaska na draft, gdje nije bio biran, prvi je inozemni angažman ostvario u talijanskoj Pistoiji, u sezoni 2014./15. Nakon uspješne godine potpisao je 1 plus 1 ugovor s Cantuom, ali je već nakon četiri mjeseca i tek sedam prvenstvenih utakmica napustio klub i preselio u redove njemačkog Bonna, gdje je igrao do kraja sezone.

Netom završenu sezonu odigrao je u grčkom Kolossosu gdje je u 26 utakmica bilježio 11 poena, 3.3 skoka i 4.4 asistencije u prosjeku. Sezonu je zaključio u osmini finala gdje je od njih bio bolji Rethymno s 2-1 u seriji.

Iako je slaganje rostera tek započelo, dolazak Halla mogao bi značiti i odlazak Scottieja Reynoldsa, jednog od ponajboljih igrača Cibone u protekloj sezoni.

 Medvescak