SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TRANSFERI
 
Liverpool doveo najskupljeg vratara u povijesti nogometa
Autor/izvor: SEEbiz / index.hr
Datum objave: 18.07.2018. - 15:41:00
LIVERPOOL - Vratar reprezentacije Brazila Alisson Becker više nije igrač Rome. 

On je postao najskuplji vratar u povijesti i čeka ga potpis ugovora s Liverpoolom koji je za ukupno 75 milijuna eura dogovorio njegov transfer iz Rima na Anfield. Tako je Alisson srušio rekord Gianluigija Buffona iz 2001. godine, kada je iz Parme prešao u Juventus za 53 milijuna eura. 

Nakon fantastične sezone u Italiji, gdje na 17 utakmica nije primio gol, Alisson je čuvao gol Brazila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a onda sve to naplatio ugovorom života koji ga čeka u gradu Beatlesa. Mediji s Otoka tvrde da je vratara zvao Jurgen Klopp kako bi ga uvjerio da dođe među Redse, nakon čega je engleski klub dogovorio s Romom transfer od 70 milijuna eura, plus dodatnih pet kroz moguće bonuse.

Također, nakon velikih ulaganja Klopp će imati i pritisak u Premier ligi. Sada je riješio pitanje vratara, koje je godine mučilo sve na Anfieldu, pa se sada od njemačkog trenera očekuje da s Dejanom Lovrenom i društvom prekine crni niz i vrati naslov engleskog prvaka na koji Liverpool čeka od 1990. godine.