SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
METAFORA
 
Madonna o razaranju Bijele kuće: Govorila sam metaforički
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 23.01.2017. - 12:18:06
NEW YORK - Američka pop pjevačica Madonna koja je u subotu u govoru prepunom psovki na maršu žena u Washingtonu rekla kako bi Bijelu kuću trebalo dignuti u zrak, objasnila je u nedjelju da je govorila metaforički.

Madonnin govor mnogi su kritizirali na društvenim mrežama, a neke televizijske mreže čak su prekinule prijenos u tom trenutku.

"Nisam nasilna osoba, ne promoviram nasilje. Važno je da ljudi čuju cijeli moj govor, a ne samo jednu frazu izvučenu iz konteksta", objavila je Madonna na Instagramu.

"Govorila sam metaforički", objasnila je.

Pop diva je u govoru u Washingtonu kazala da "dobro nije pobijedilo na američkim izborima, ali će dobro pobijediti na kraju".

"Dobrodošli u revoluciju ljubavi. U pobunu. U naše protivljenje kao žena novom dobu tiranije, u kojem nisu u opasnosti samo žene, već sve marginalizirane osobe", kazala je Madonna.

Uz niz psovki, pozvala je na zajedništvo i solidarnost.

"Da, bijesna sam. Da, razmišljala sam o tome da raznesem Bijelu kuću. Ali znam da to neće ništa promijeniti. Ne smijemo pasti u očaj. Ja biram ljubav. Mi biramo ljubav", izjavila je, a potom izvela nekoliko svojih pjesama.

Njezine psovke i komentar o Bijeloj kući izazvale su lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama, a navodno je, prema nekim američkim portalima, i tajna služba pokrenula istragu protiv pjevačice zbog prijetnje predsjedniku, ali to nije potvrđeno.

 Medvescak