SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TRANSFERI
 
Mandžukić odlazi u Los Angeles
Autor/izvor: SEEbiz / tportal
Datum objave: 14.09.2019. - 10:27:41
TORINO - Svima je jasno koliko vrijedi Mario Mandžukić. OK, ne baš svima jer Maurizio Sarri ima neke druge planove te je našeg napadača jednostavno otpisao i jasno mu pokazao kako za njega u momčadi Juventusa mjesta nema.

Mandžo je cijelo ljeto marljivo trenirao, pokušavao osigurati svoje mjesto u momčadi, ali je u isto vrijeme uporno odbijao brojne ponude koje su stizale na njegovu adresu. A bili su to pozivi velikana poput Borussije (D), Manchester Uniteda, Bayerna, PSG-a...

Na žalost, Sarri je ostao neumoljiv, Mandžukića je izbacio iz momčadi koju je prijavio za Ligu prvaka i tada je bilo definitivno jasno kako je Mandžo ipak pogriješio. Trebao je otići kad je imao priliku.

Srećom, iako je ljetni prijelazni rok završio ponude su nastavile dolaziti. Odbio je Mandžukić desetke milijuna eura koje su mu nudili Kinezi i Arapi, ali talijanski mediji bliski Juventusu sada otkrivaju kako hrvatski napadač već sljedećeg tjedna odlazi iz Torina!

Da, Mario Mandžukić napokon ima razloga za zadovoljstvo jer pronašao je novi klub i definitivno napušta Juventus! Ponuda koja je stigla je ona iz MLS-a, američke nogometne lige. Talijani navode kako je Mario Mandžukić praktički sve dogovorio te će pojačati trenutno najbolju momčad lige - Los Angeles FC!

Transfer je moguć iako je prijelazni rok završio jer momčadi u MLS-u imaju priliku tražiti Međunarodni certifikat za transfere (ITC). Ako se igračev klub složi, a u Juventusu jedva čekaju riješiti se Marija Mandžukića, klub iz MLS-a na temelju tog odobrenja može potpisati igrača ili ga dovesti na posudbu izvan prijelaznog roka.