DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NAJAVE
 
Markuševec Outdoor Festival na rasporedu 16. rujna
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 13.07.2017. - 20:46:26
ZAGREB - Na jedan dan, 16. rujna, Markuševec će postati mali centar života vani, na zraku, uz park prirode Medvednica, druženje i rekreaciju. 

Organizatori najavljuju odličnu OUTDOOR KUŠAONICU u organizaciji Laboratorija za društvene inovacije i partnera, Zagrebačke treking škole, Trail Running Croatia i BK Opušteno. Program su osmislili lokalke i lokalci, ujedno i trkačice i biciklisti. Malu školu brdskog biciklizma (Enduro vožnja), demo dan i radionice servisiranja vodi klub znakovitog imena - BK Opušteno. 

- Priliku da se okušate na kratkom trekingu od 18 km (Znebač trek) nudi Zagrebačka treking škola. Ekipa iz Trail Running Croatia kreirala je jednu kratku ljetnu šumsku trail utrku za odrasle od 8 km (Zajec trail) i jednu još kraću šumsku dječju trail stazu do 1 km (Mrmljica trail). U cilju vas čeka klopa i razne lokalne delicije, sajam sportske opreme, a navečer koncert grupe Rana Esculenta i after party, sve na terasi Cafe bara Rondo. Provedite dan u rekreaciji, saznajte zašto se i kako okušati u trail i trek trčanju, kako se uključiti u outdoor klubove i škole, naučite voziti u enduro stilu, isprobajte najnovije modele bicikala, razgovarajte sa iskusnim biciklistima i trkačima, najavljuju organizatori.