DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
FESTIVALI
 
Mediteranski festival knjige od 3. do 7. svibnja u Splitu
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 02.05.2017. - 11:10:00
Zadnja izmjena: 02.05.2017. - 11:19:07
SPLIT - U Splitu 3. svibnja započinje velika fešta od knjiga – 1. Mediteranski festival knjige, sajam zamišljen kao dalmatinski pandan Interliberu, koji će se održavati do 7. svibnja u velikoj dvorani Gripe. Svoju ponudu na jednome mjestu predstavit će brojni izdavači – sudjelovat će više od 60 nakladnika iz Hrvatske s preko 10 000 novih naslova – a drugi najveći hrvatski grad napokon će dobiti veliki i reprezentativni sajam kakav oduvijek i zaslužuje.

Ulaz je slobodan (u srijedu, četvrtak i nedjelju od 10 do 20 sati, u petak i subotu od 10 do 21 sat), a posjetitelje tijekom pet dana trajanja Festivala očekuje raznolik program koji će se održavati na trima pozornicama.

Osobit naglasak bit će na knjigama objavljenim u posljednjih šest mjeseci, a nit vodilja bit će Mediteran kako bi se i na taj način naglasilo da je „Hrvatska mediteranska zemlja i da ne treba stalno gledati prema sjeveru, misleći da je gore sve sređeno, nego da uvidimo kako je Mediteran izuzetno zanimljiv svijet".

Više informacija saznajte na: http://mfk.hr/.

Pored zanimljivih panel-diskusija, susreta s autorima i promocija novih naslova, posjetitelji će imati priliku i nabaviti knjige po promotivnim cijenama.

Vjerujemo da će posjetiteljima, naravno, zanimljivi biti popusti i akcije koji će se podudarati s onim interliberovskim.

Profilovi novi naslovi – knjige izdane tijekom protekle godine – moći će se kupiti s popustom od dvadeset posto, dok će stariji naslovi biti sniženi i do 80 posto, a dio knjiga moći će se kupiti za svega tri kune.

Knjige su vječne i sigurni smo da će svatko od posjetitelja u bogatoj ponudi naći idealne naslove za sebe i one koje vole.