SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PRINOVA
 
Meghan Markle i princ Harry dobili sina
Autor/izvor: SEEbiz / tportal
Datum objave: 06.05.2019. - 17:04:56
LONDON - Otkako je, tijekom kraljevske turneje Australijom i Novim Zelandom, službeno otkriveno da je vojvotkinja od Sussexa u drugom stanju, svijet nije mogao dočekati proljeće i rođenje novog člana kraljevske obitelji. Sretna vijest konačno je potvrđena, kraljevska obitelj dobila je još jednog člana - sina.

- Ovo je definitivno moje prvo iskustvo poroda. Bilo je predivno. Jako sam ponosan na svoju suprugu, izjavio je princ Harry pred britanskim medijima u izjavi odmah nakon što mu je supruga Meghan Markle podarila sina.

Prvo dijete vojvode i vojvotkinje od Sussexa rođeno je u 5.26 sati po engleskom vremenu, a beba teži 3,2 kg.

- Porod je prošao u redu, vojvotkinja i beba su oboje zdravi i osjećaju se dobro, a vojvoda i vojvotkinja zahvaljuju javnosti na brizi, podršci i uzbuđenju koje je vladalo tijekom cijelog ovog vremenskog razdoblja', objavljeno je na službenoj stranici kraljevskog para.

- Kraljica, vojvoda od Edinburgha, princ od Walesa, vojvotkinja od Cornwalla, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, lady Jane Fellowes, lady Sarah McCorquodale i earl Spencer su obaviješteni i svi su jako sretni.

Vojvotkinja majka, Doria Ragland, koja je presretna zbog dolaska svog prvog unuka, nalazi se u Frogmoreu Cottaggeu s Njezinim visočanstvom', stoji u službenoj izjavi Buckinghamske palače.

 Medvescak