DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
 
OPERACIJA
 
Melania Trump operirana zbog problema s bubregom
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 14.05.2018. - 22:49:05
WASHINGTON - Prva dama Amerike Melania Trump (48) bila je u ponedjeljak na operaciji bubrega u Vojnom medicinskom centru Walter Reed u Washingtonu, navodi se u priopćenju iz Bijele kuće.

Melania Trump imala je problema s bubregom, a ured prve dame njezine zdravstvene tegobe ocjenjuje benignima, ali su ipak zahtijevale pozornost liječnika.

- Jutros je prva dama Melania Trump podvrgnuta postupku embolizacije kako bi se tretirao dobroćudni problem na bubregu. Postupak je bio uspješan, nije bilo komplikacija, navodi se u priopćenju što ga potpisuje Stephanie Grisham, šefica komunikacija.

- Gospođa Trump se nalazi u Walter Reedu te će ondje ostati vjerojatno do kraja tjedna. Prva dama raduje se potpunom opravku kako bi mogla nastaviti svoj rad za djecu, napisala je Grisham.

Predsjednik Donald Trump nalazio se u Bijeloj kući dok je njegova supruga bila na operaciji. Njegov posjet Melaniji Trump očekuje se vrlo uskoro.

Melania Trump prva je dama Amerike koja je imala ozbiljan operativni zahvat za boravka u Bijeloj kući još od Nancy Reagan i njezine mastektomije u listopadu 1987. godine.

Rosalynn Carter operirala je dobroćudnu izraslinu na dojci u travnju 1977. godine.

Nekoliko tjedana nakon što je prva dama Betty Ford stigla u Bijelu kuću, dijagnosticiran joj je rak dojke i ona je bila podvrgnuta mastektomiju u rujnu 1974. godine.

 Medvescak