SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
DOGAĐAJI
 
Mercedes-Benz Fashion Week u Ljubljani: Oduševili mladi slovenski kreatori
Autor/izvor: Monika Kubelj
Datum objave: 14.05.2018. - 15:16:20
LJUBLJANA - Ovih dana su oni koji su zainteresirani za modne inovacije, napunili Gospodarsko razstavišče u Ljubljani, gdje je završio tjedan mode ili #MBFWLJ. 

U tri dana Mercedes-Benz Fashion Weeka Ljubljana na modnoj smo pisti vidjeli preko 330 različitih kreacija predstavljenih od više od 20 domaćih i stranih dizajnera. Međunarodni tjedan mode je posjetilo više od tri tisuće posjetitelja, a osim zbirki i modnih dizajnera, mogli smo vidjeti i raznovrsna popratna događanja.

Među ljubiteljima mode koji su posjetili međunarodni tjedan mode, bila je i pjevačica Senidah, najbogatija Slovenka Iza Login, arhitektica i zagovornica umjetnosti Slavojka Akrapovič, kreativni direktor agencije Pristop Aljoša Bagola, DJ Uroš Umek, modna stručnjakinja Maja Bulc, ikona Margaret Grošelj i brojna slavna lica slovenske estrade.
Druge večeri publika je bila oduševljena mladim slovenskim modnim dizajnerima, među kojima smo izabrali Juliju Kaju Hrovat i porazgovarali s njom na temu luksuza.

Posebno za portal www.luksuz.net, Kaja je otkrila svoj stav i iskustvo s luksuznim životom. 

Cijeli intervju možete pronaći na portalu www.luksuz.net pa i komentar o tome koliko su važni danas modni dizajneri na društvenim mrežama i što znače njihove kreacije za sadašnjost i budućnost.