SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
BOUQUET
 
Mia Mar predstavlja treću kolekciju ručno rađenih cipela
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 23.11.2018. - 13:40:02
ZAGREB - Nakon cipela Clox, koje su doživjele globalnu slavu, kreativka Mia Mar odlučila se posvetiti svom unikatnom, umjetničkom izričaju više nego standardnim, uokvirenim tržišnim pothvatima.

Njezina treća kolekcija BOUQUET utjelovljuje ručno rađene cipele proizvedene u Hrvatskoj od premium talijanske lakirane kože. 

Svaki par cipela je unikatni cvjetni aranžman, jedinstven i neponovljiv primjerak koji aranžira Mia Mar osobno. Kampanja se sastoji od fotografija te videa koji nosi naziv ‘Reklama za cipele’ te prikazuje Miu Mar i njen oportunistički karakter u potrazi za novim temama i inspiracijama, kako bi stvorila cipele koje će zadovoljiti potrebe tržišta i postati najprodavaniji model. 

Za ovu jedinstvenu prigodu Mia je utjelovila puno uloga, od dizajnerice cipela, lica u kampanji, režije videa, glumice, fotografkinje do grafičke dizajnerice. Naime, ona voli sve kreativne aspekte branda držati pod svojim vodstvom jer vjeruje da tako najbolje prenosi sebe, svoju energiju i sve ono u što vjeruje.