SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
SJEĆANJE
 
Mišo Mihočević o Rogeru Mooreu: Pokazao sam mu kuću "pravog" Bonda
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 23.05.2017. - 16:43:00
Zadnja izmjena: 23.05.2017. - 16:55:43
DUBROVNIK - Mišo Mihočević prosjetio se svoje druženja s legendarnim Rogerom Mooreom nakon tužne informacije kako je slavni britanski glumac danas preminuo od posljedica raka.

"Glazba spaja ljude. Kad smo prvih sezona stvarali kultni festival Julian Rachlin & Friends, kraj jedne apoteke u Londonu naišao je Roger sa svojom prekrasnom Kristinom. Pet minuta razgovora, došao je na Festival (bez honorara, i to treba reći), nastupio u Karnevalu životinja kao narator. Bez njega, naša aukcija slika za UNICEF Hrvatska sigurno ne bi imala onakav odjek i onakve rezultate. 

U međuvremenu je pričao šporke viceve ali samo na sigurnoj udaljenosti od supruge koja ih se je zgražavala, bježao na crni rižot u Kamenica, inzistirao da moramo piti kafe po Stradunu zbog promocije Festivala, fotografirao se s kim god ga je zamolio (jednom sa valjda 200 španjolskih turista u neko gluho popodne), pričao dogodovštine iz Hollywooda u njegovim mladim danima ... na ovaj dan njegovog odlaska, osim vječne zahvale, moram reći da osjećam toplinu pri sjećanju da sam mu baš ja pokazao kuću u kojoj je živio Duško Popov, Tricikl, tj. James Bond. 

Roger, veliki, nekomplicirani i sobom ničim impresionirani čovjek, veseli dar umjetnosti i umjetnicima.

Thanks again, man! Have a nice journey to eternity, where you belong."