SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
UHIĆENJE
 
Mladen Grdović uhićen zbog obiteljskog nasilja
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 07.02.2019. - 14:29:40
ZADAR - Poznati zadarski pjevač Mladen Grdović u utorak je priveden na Prekršajni sud zbog nasilja u obitelji i drskog ponašanja, piše Zadarski.hr.

Grdović je u ulici Matija Gupca u Zadru verbalno i fizički napao svoju suprugu Brankicu i drsko se ponašao prema njenoj prijateljici.

Da se nešto neobično događa, bilo je jasno već u ranim poslijepodnevnim satima u srijedu kad je pjevač propustio konferenciju za novinare na kojoj je najavljen njegov koncert povodom 40 godina karijere. Koncert se održava sljedeći petak, a Grdović organizatorima jučer u to vrijeme nije bio dostupan na mobitel.

Premda su dan ranije sve dogovorili s Mladenom, ni sami organizatori nisu znali što se dogodilo i gdje je pjevač bio. No, sad je vrlo vjerojatno da su obiteljski problemi kumovali i izostanku s konferencije za novinare.

Mladen Grdović jedan je od najpopularnijih domaćih glazbenika, koji je minulih desetljeća sjedio za volanima crvenog Ferrarija, nekoliko Mercedesa, Jaguara, Porschea... Nekolicinu luksuznih i brzih automobila u alkoholiziranom je stanju i slupao.

U studenom prošle godine uspio je srušiti presudu za nesreću 2016. godine kada se njegov Jaguar zabio u betonski stup, a Grdoviću je izmjereno 3,6 promila alkohola u krvi. 'Ja nisam vozio. Sjedio sam na suvozačkom mjestu, a tko je vozio, ne znam jer sam bio prepijan', glasio je njegov argument koji je Visoki prekršajni sud RH uvažio.

O Grdovićevim bračnim problemima piše se već godinama, a i ovo nije prvi put da intervenira policija.

Još prošle godine pričalo se da se par razvodi, no Mladen je na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiju otputovao u pratnji Brankice i tako stavio točku na naklapanja o razvodu.